Уважаеми клиенти, всички цени обявени в сайта са в български лев с включено ДДС. Цените се обновяват на определен период от време. Възможно е несъответствие с цените в нашите магазините. Обявените цени в сайта са за покупки онлайн.

TISSOT T41.1.483.33

TISSOT T41.1.483.33

1 145 лв.

Стил елегантен с прозрачен заден капак часовникът е от благородна стомана с трансперантна закопчалка, секундарник, дата на три часа, време на работа на часовника, без да се носи 42 часа.

ВАЖНО!!! Сверяването на датата не трябва да се извършва между 21ч. и 3ч., защото от 21 ч. започва автоматичната смяна на датата и се захващат зъбните колела на датника и стрелките могат да бъдат повредени, което не се покрива от гаранцията. За това когато месеца е 30 дни най-добре да се смени датата на 1-ви сутринта.

Марка: TISSOT
Страна производител: Швейцария
Колекция: Le Locle
Вид: Мъжки
Механизъм: Автомат
Верижка/каишка: Благородна стомана
Корпус: Благородна стомана
Размер на корпуса: 39.3mm
Стъкло: Сапфир кристал
Циферблат: Бял
Индексация: Римски цифри
Водозащита: 3 ATM
Гаранция: 24 месеца, международна
Инструкция: Свали упътване

За да приведете в експлоатация Вашия автоматичен часовник, трябва да го навиете докрай. Това обикновено става посредством короната (30-40 оборота са напълно достатъчни). При навиване пружината не може да бъде пренавита – тъй като при модерните автоматични часовници тя е защитена посредством плъзгащ съединител. При часовници с ръчно навиване трябва да навивате, докато усетите първото съпротивление.

Мнения

  1. чудесен и стилен часовник. ползвам го от близо 4 год. механизма е прецизен – отклонение +4сек./24часа- швейцарска прецизност и качество на разумна цена.

Напишете мнениеНапишете мнение

Референция: T41.1.483.33 - Нужда от помощ? Свържете се с нас. Начини на плащане.

Категории: , , , .

Тагове: , .

Сподели