Уважаеми клиенти, всички цени обявени в сайта са в български лев с включено ДДС. Цените се обновяват на определен период от време. Възможно е несъответствие с цените в нашите магазините. Обявените цени в сайта са за покупки онлайн.

Raymond Weil Geneve е създадена през 1976 година, в може би най-часовникарският град в света – Женева, Швейцария. Компанията е създадена от г-н Реймънд Уейл. Както се досещате името на компанията е всъщност името на нейният основател, като и до днес фирмата е управлявана само от членове на фамилията Уейл – сега нейн президент е Оливър Бернхайм (заел своя пост през 1982 година), а третото поколение на г-н Уейл вече успешно се включва в работата на по-ниските нива. В днешно време, фирмата е успяла да запази своята автентичност и е една от малкото часовникарски фирми, която е независима.

Седалището на компанията се намира в град Женева, но добрите рекламни кампании провеждани през годините са я превърнали в световноизвестен производител на луксозни часовници. Фирмата има добре развита дилърска мрежа в Европа, САЩ, бързоразвиващият се азиатски пазар също не е оставен на заден план. За щастие фирмата има и официален магазин в България и всеки, който иска да се докосне до часовник от тази марка може да го направи в нашите магазини.

Притежателите на часовник Raymond Weil са обединени в така нареченият „Raymond Weil Club“. Сред почитателите на марката са Роман Абрамович, Джордж Клуни, Чарлийз Терон и др.